-
-

Situació delicada pel Mis Ibérica Mataró

Els mataronins perden 4-0 i segueixen sense sortir del perill.

El Mis Ibérica Mataró es troba en una situació delicada. L'equip segueix sense sumar amb regularitat i això no li permet escapar de la zona de perill. Els mataronins van encaixar una dura derrota el dissabte davant l'Asturhockey per 4-0 que els manté quarts per la cua només un punt per sobre de la zona de descens directe. Tot i que tenen tres equips a prop per sobre, els mataronins necessiten encadenar victòries seguides per respirar.

El partit a terres asturianes va estar marcat per dos gols matiners en els primers 7 minuts de partit que van posar molt coll amunt l'enfrontament. Els mataronins van intentar sense sort capgirar el marcador, però amb aquest resultat es va arribar al descans. A la represa, els locals van saber mantenir la porteria a zero davant un Mataró bloquejat que no trobava forat en els seus atacs ni en les jugades a pilota parada. A cinc minuts pel final va arribar el tercer gol que matava el matx i a dos per acabar, el quart que ja sentenciava.

El proper compromís serà amb el Sant Cugat, un rival de la zona alta que està competint per l'ascens. Els vallesans són tercers i no semblen el rival més assequible per sumar, però la necessitat del Mis Ibérica fa que hagi de guanyar davant qualsevol.