Un partit d'aquesta temporada.

Pas enrere del Mis Ibérica Mataró davant l'Arenys de Munt

Els mataronis perden 4-2. L'ascens queda a cinc punts.

El Mis Ibérica Mataró tanca el 2016 amb un petit pas enrere. Els de Quim López estaven en una bona dinàmica, però van perdre davant l'Arenys de Munt per 4-2 en un partit que deixa l'equip a cinc punts de la zona d'ascens. Un triomf hauria fet escalar posicions i encarrilar els objectius de cara al 2017, però tocarà remar contracorrent una mica més després de perdre el duel maresmenc.

El partit va estar dominat pels locals amb un gran Marc Roca, vell conegut per a l'afició mataronina, que va marcar el primer gol ben aviat. La resposta arribaria a l'equador del primer temps amb l'empat de Marc Povedano.  Així es va arribar al descans.

A la represa, el matx es va equilibrar fins que Roca, de nou, avançava als arenyencs quan quedava només un quart d'hora pel final. Cinc minuts després, el 3-1 posava coll amunt el partit i encara més quan a vuit pel final, Roca anotava el seu particular hat trick per fer el 4-1. Cantero va poder retallar diferències amb el 4-2 ja definitiu.