El porter mataroní Albert Povedano.

Meritori empat del Mis Ibérica Mataró davant el Barça

Els de la capital del Maresme acaben 1-1 en una de les pistes més complicades.

El Mis Ibérica Mataró va empatar de nou en la segona jornada de lliga, aquest cop davant un dels equips més forts de la categoria: el Barça B. Els mataronins visitaven una de les pistes més difícils, la del vigent campió de Primera Estatal, i van acabar el partit amb un igualat 1-1 que demostra l'equilibri que hi havia entre els dos conjunts. D'aquesta manera els de Quim López sumen dos empats en dues jornades, tot i que en ambdós casos han estat amb equips que lluitaran per ser al capdavant de la categoria.

Un gol de Marc Povedano als tres minuts de la primera part servia per posar per davant el conjunt mataroní. Amb això, els protagonistes van ser els porters. Albert Povedano va aturar una falta directa a favor del Barça, que aprofitaria la superioritat numèrica d'aquesta jugada anterior (blava a Marc) per empatar el partit. Va haver-hi poques ocasions més i sí moltes interrupcions: fins a set faltes en contra per un Mis Ibérica que havia de controlar aquesta faceta a la represa.

En el segon temps va seguir amb poques ocasions i els porters aturant les que hi havia. Ni amb els dos equips amb quatre jugadors per targetes blaves a jugadors seus van poder trobar millors forats. Bartrès, de falta directa, no va poder transformar el segon gol. Poc després errava Najera pel Barça en la mateixa jugada. Les faltes constants no van cessar i a cinc minuts pel final, Povedano va poder marcar de nova jugada a pilota aturada, però tampoc va estar encertat. A un minut pel final, Albert sota pals va aturar la falta directa favorable al Barça per la quinzena falta del Mis Ibérica. Finalment, repartiment de punts..