Una imatge d'aquesta temporada.

Inesperada derrota del Mis Ibérica Mataró

Els mataronins cauen 4-2 amb el Sant Feliu.

El Mis Ibérica Mataró va encaixar una segona derrota consecutiva, aquest cop més inesperada davant el Sant Feliu, equip que es troba a la part baixa de la classificació. Els mataronins cauen d'aquesta manera dels llocs que donen dret a l'ascens a OK Lliga, ja que l'Alcobendas els supera en un punt. I el Sant Cugat obre forat de cinc respecte els de Quim López.

I això que el partit es va posar molt de cara pels de la capital del Maresme, que en els primers minuts de partit van estar encertadíssims i gràcies a David Montero es van col·locar 0-2. La reacció dels locals no es va fer esperar, i abans d'acabar la primera part havien empatat el matx.

A la represa, el Sant Feliu va capgirar el marcador als deu minuts de la segona part. El matx seguia equilibrat i els Mataró no trobava forat. Va inclús fallar una falta directa. En els últims minuts, el 4-2 dels locals va acabar per sentenciar el partit.