Una imatge d'aquesta temporada. Foto: CHM

Inesperada derrota del Mis Ibérica Mataró

Els de Quim López perden 3-2 amb el Rivas, que no havia guanyat en aquesta temporada.

El Mis Ibérica Mataró va encaixar, contra pronòstic, la primera derrota de la temporada. Els mataronins van claudicar 3-2 amb l'equip madrileny del Rivas Las Lagunas, un rival que no havia guanyat cap partit fins aquest cap de setmana. La derrota provoca que els mataronins caiguin fins el tercer lloc, encara en zona d'ascens a OK Lliga.

Els mataronins es van trobar amb un gol matiner del seu rival al minut i mig de començar. No es podia arrencar pitjor el matx, però mica en mica els de Quim López van començar a buscar porteria i va ser Álex Cantero, de penal, qui va aconseguir empatar el partit abans del descans.

A la represa els locals van seguir intentant aconseguir la primera victòria de la temporada davant un Mataró que cada vegada pressionava més. Van ser els de Madrid els que van posar-se per davant amb el 2-1, però pocs minuts després Pablo Fernández va empatar amb el 2-2. En el darrer minut de matx, Diego Suárez va signar el seu hat trick per fer el 3-2 que suposava la primera derrota del Mataró.