-
-

El Mis Ibérica Mataró tanca la temporada amb una derrota

Els de Quim López cauen per 4-6 a casa amb el Tordera.

El Mis Ibérica Mataró va tancar la temporada amb una derrota a casa davant el Tordera en el darrer duel maresmenc de la temporada. Els de Quim López, salvats de fa un parell de jornades, es volien acomiadar d'un curs molt complicat en el que de l'objectiu inicial, lluitar per l'ascens, es va haver de patir per salvar la categoria. Un bon tram final de temporada així ho va consolidar.

El partit amb el Tordera va ser força mogut. Èric Serra va ser el primer en marcar als pocs minuts, però els visitants van capgirar el marcador amb tres gols que deixavan el 1-3 al lluminós a l'inici de la segona part.

Els mataronins van intentar retallar mitjançant Eric Florenza, però de nou el Tordera va ampliar distàncies amb el 2-4. Quan el Mis Ibérica s'acostava al marcador, els visitants posaven fre i finalment van acabar claudicant per 4-6 en un partit sense transcendència més enllà d'intentar acabar el més amunt possible a la fotografia final de la classificació.