-
-

El Mis Ibèrica Mataró supera el tercer classificat i deixa la permanència en un puny

Els mataronins superen 4-2 a l'equip de Joan Carles Vadillo, el Sant Cugat.

El Mis Ibèrica Mataró va aconeguir dissabte passat una victòria davant el Sant Cugat molt important: els mataronins van sumar tres punts que li permeten seguir fora del descens, tot i que empatat amb el SHUM que està en zona de baixar de categoria i que també va guanyar. El triomf per 4-2 davant l'equip que entrena l'ex entrenador mataroní, Joan Carles Vadillo, i que era tercer classificat quan va visitar el Jaume Parera, deixa la lluita per la salvació en un puny. Entre els mataronins i el sisè només hi ha dos punts de diferència.

El partit va estar marcat per un inici de partit trepidant on amb gols de Florenza i Bartrès es va arribar al descans amb un avantatge mínim de 2-1. A la represa, els visitants van empatar aviat però Bartrès va sortir al rescat per tornar a avançar l'equip en el marcador. Quan quedava poc per acabar, Marc Figa aconseguia fer un quart gol que donava la tranquil·litat necessària al Pavelló mataroní en una jornada on no podien perdre si no volien despenjar-se.