Un partit d'aquesta temporada.

El Mis Ibérica Mataró segueix de pega i torna a perdre

Els de Quim López perden 6-4 davant el Sant Cugat.

El Mis Ibérica Mataró va perdre dissabte per 6-4 davant el Sant Cugat en la que era, juntament amb el Barça, la sortida més complicada que probablement tenen al llarg de la temporada. Però la necessitat de guanyar era evident després de dos punts de nou possibles, i els de Quim López ho van intentar sense sort. Els de la capital del Maresme van acabar claudicant amb el conjunt vallesà i segueixen a la zona baixa sense saber el que és guanyar en aquest inici de lliga.

El partit va ser molt mogut des del primer minut. Concretament 1.15 va tardar el Sant Cugat en fer el primer gol del matx. Jordi Bartrès, que està en un gran moment de forma, va ser l'encarregat d'empatar tres minuts després. Però els locals anotarien dues dianes en poc més de 60 segons per posar terra pel mig: 3-1.  Bartrès, de nou, va sortir al rescat del Mataró amb el segon gol dels mataronins. El cop dur, però, arribava a quatre segons pel descans amb el quart gol dels vallesans.

A la represa, més del mateix. De nou Bartrès (hat trick i ja porta vuit gols en lliga) retallava distàncies de falta directa. Però de nou, passats cinc minuts, el Sant Cugat ampliava diferències amb dos gols que ho deixaven tot gairebé sentenciat: 6-3. Quedava temps, però els mataronins només van poder fer el quart mitjançant Figa i errar alguna jugada clara, com una falta directa a cinc minuts pel final. Toca seguir treballant.