El front mataroní va animar com mai a l'equip. Foto: CH Mataró

El Mis Ibérica Mataró planta cara però perd amb el líder

Els mataronins perden 2-5 amb el Palafrugell.

El club i l'equip havien demanat un esforç a l'afició per venir a animar al Mis Ibérica Mataró en el seu partit amb el líder, el Palafrugell. I la gent va respondre. El Jaume Parera va fer goig amb un públic entregat que va donar ànims i força a l'equip, tot i que van acabar claudicant per 2-5 després de plantar cara a l'equip més regular de la Primera Estatal. D'aquesta manera es va trencar la ratxa de tres victòries dels mataronins, tot i que segueixen fora del descens.

Els mataronins van tenir les primeres ocasions del matx mitjançant xuts de mitja distància i jugades molt ràpides. De fet, es va anul·lar un gol de Cantero després d'un aldarull amb diversos jugadors per terra bastant polèmic. Poc després, el Palafrugell va començar a avisar amb un xut al pal. Els visitants van marcar passats uns minuts. Figa va fallar un penal i així es va arribar al descans.

A la represa el Palafrugell va jugar molt més seriós i confiat pel resultat. Vives va anotar el segon gol que va suposar un cop dur pels mataronins. La grada, això sí, va seguir animant i empenyent. Florenza de falta directa va anotar el 1-2 i va donar fe a l'equip. El cop dur va ser el 1-3 dels visitants, tot i que Figa va anotar el 2-3 a set minuts pel final. Encara hi havia temps de remuntada, però una blava molt protestada a Figa primer i el 2-4 de Marc després van deixar el matx sentenciat a cinc minuts pel final. Encara hi hauria temps perquè el Palafrugell fes el 2-5.