-
-

El Mis Ibérica Mataró perd davant el Sant Feliu

Els mataronins cauen a la mitja taula.

El Mis Ibérica Mataró va perdre en la penúltima jornada de lliga davant el Sant Feliu. L'equip encara tenia opcions remotes d'ascens però va caure per 6-4 i diu adéu a qualesvol opció, caient a mitja taula quan només queda una jornada per acabar la temporada. En tot cas, el principal objectiu després de com va anar el curs ja es va aconseguir, que és el de la permanència.

I això que el partit va començar prou bé pels mataronins, que en el primer quart d'hora es van posar per davant en el marcador en dues ocasions. Els gols de Florenza i de Lladó van permetre marxar amb victòria al descans.

A la represa, però, tot va canviar. Els locals van empatar ràpidament i poc després es van posar per davant amb el 3-2. La resposta va ser l'empat de Lladó, però en els pitjors minuts dels mataronins (a vuit pel final) van caure tres gols seguits del Sant Feliu que mataven el matx. Florenza va fer el 6-4 ja sense temps per a més.