-
-

El Mis Ibérica Mataró perd a Lleida però segueix fora del descens

Els mataronins cauen 5-4 amb un rival directe.

El Mis Ibérica Mataró va perdre en la seva visita al Lleida, un rival directe que tenia just per sobre en aquesta lluita acarnissada per evitar el descens de categoria. Els mataronins es troben en una situació delicada i tots els punts a sumar són pocs fins a final de temporada. Finalment van perdre 5-4 però es mantenen fora de la zona de descens perquè el SHUM, equip que es troba tercer per la cua, va ensopegar per idèntic resultat. Cal anar amb compte, ja que els mataronins empaten a punts amb els de Maçanet.

El partit va començar bé pels interessos dels lleidatans, que van anotar el primer gol als deu minuts i quatre més tard van fer el segon. A la represa el 3-0 semblava matar el partit, però de falta directa poc després Bartrès retallava. El Lleida anotava el quart gol i la reacció va arribar amb dos gols més de Bartrès, el segon també de falta directa per ajustar el matx: 4-3. Els locals, però, a molt poc per acabar van matar el partit amb el cinquè gol. Figa va anotar el 5-4 de penal però ja no va haver-hi temps per a més.

La propera jornada serà clau pel Mis Ibérica, ja que s'enfronta al Raspeig que és cuer de la categoria amb només quatre punts.