Bon partit a casa.

El Mis Ibérica Mataró guanya un rival directe i es consolida a dalt

Els mataronins superen 3-1 el Manlleu.

El Mis Ibérica Mataró va demostrar dissabte que està preparat per a tot. Els mataronins van superar un rival dur i directe en la zona alta com és el Manlleu per un 3-1 que confirma la solidesa de l'equip i les ganes de lluitar des del primer moment entre els millors. Amb 14 punts es troba segon a cinc del Calafell i tres per sobre del quart classificat. Per tant, en zona d'ascens i amb cert marge.

El partit es va posar de cara als pocs segons, quan Montero aconseguia marcar el 1-0 mentre encara hi havia gent entrant al pavelló. Això va descentrar als seus contrincants, que van estar diversos minuts molt incòmodes en el terreny de joc. Però mica en mica els visitants van començar a buscar l'empat i el van trobar als deu minuts mitjançant Ballart. Abans del descans el Mis Ibérica va tornar a vançar-se, aquest cop gràcies a Oriol Lladó.

El partit era equilibrat però els de Quim López el van saber controlar en defensa. I quan no, la porteria quedava segellada per Grané que va aturar una falta directa en el segon temps. A l'equador de la segona part Molist va fer el 3-1, un gol que ja seria definitiu.