Una de les celebracions dels gols. Foto: CHM

El Mis Ibérica Mataró guanya i convenç

L'equip és segon amb 11 punts de 15 possibles.

El Mis Ibérica Mataró és més equip, com explicava Jordi Bartrès a principi de temporada, i competeix com a bloc. Aquest és un dels factors per entendre el bon inici de temporada amb 11 punts de 15 possibles i el segon lloc que ocupa el conjunt mataroní després de cinc jornades on es troba invicte. Els de Quim López van golejar 6-2 el Lleida Alpicat en un partit molt convincent al Jaume Parera.

I això que el partit es va posar en contra per un ràpid gol dels visitants en una jugada individual. S'havien jugat només dos minuts. Els lleidatans dominaven i els mataronins no entenien res davant un equip de la part baixa. A més, no s'arribava amb claredat a dalt. A deu minuts pel final, Grané veia la blava i Edgar Peralta feia el 0-2 de falta directa davant un fred Mañé que es col·locava sota pals sense escalfar.  Tot estava en contra dels mataronins, però l'entrenador va moure banqueta i la cosa va funcionar. En tres minuts Lladó havia retallat diferències, i dos després Cantero empatava. El mateix Cantero, de penal, capgirava el marcador abans del descans.

A la represa el Mis Ibérica va sortir molt més convençut i va desplegar un gran partit. Les ocasions anaven caient de la banda de l’equip local (quatre vegades la bola va picar al pal), fins que Lladó feia el gol de la tranquil·litat. Amb el 4-2, els groc i negre seguirien insistint i pressionant. 3 minuts després Florenza trobava el premi a l’insistència fent el cinquè que ja deixava l’encontre tancat. El resultat final, 6-2 amb gol de Florenza a l’últim minut, deixa al Mis Ibérica segon a quatre punts del Calafell.