Celebració del triomf. Foto: Jennifer C.

El Mis Ibérica Mataró guanya el primer partit com a local

Els mataronins es col·loquen tercers amb set punts.

El Mis Ibérica Mataró va aconseguir dissabte una nova victòria, la segona de la temporada i la primera com a local. Els de Quim López han començat la temporada amb molt bon peu, tal i com es veu amb el fet que després de tres jornades els mataronins sumin 7 punts de 9 possibles. Dissabte es va guanyar per 4-2 el Sant Feliu.

El partit va començar molt malament, amb un gol de Pastor al minut i mig que col·locava en desavantatge als mataronins. La reacció va tardar en arribar, perquè després de diversos minuts no va ser fins q poc menys de set pel final quan Cantero va aconseguir empatar. El mateix jugador va fallar abans del descans un penal, tal i com havia passat amb Oriol Lladó minuts abans.

A la represa, l'incombustible Jordi Bartrès va fer el 2-1 als 10 minuts de la represa. El partit va entrar en minuts de tensió, amb un equip buscant l'empat i l'altra sentenciant a la contra. Serien els visitants els que a tres pel final aconseguien el 2-2. Poc després, però, Montero anotava el 3-2 i a pocs segons pel final el mateix Montero sentenciava el partit.