Un partit d'aquesta temporada del Mis Ibérica.

El Mis Ibérica Mataró empata però manté les opcions d'ascens

Els de la capital del Maresme acaben 3-3 amb el Vilanova. Queden dues jornades i l'ascens està a dos punts.

Jornades d'infart on ningú acaba de destacar-se. Així estan sent els partits de Primera Estatal de hoquei patins, on hi ha diversos equips competint pel tercer lloc que dona dret a l'ascens a l'Ok Lliga. El Mis Ibérica Mataró jugava a casa amb el Vilanova, de mitja taula, però no va poder passar de l'empat a tres. Mal resultat si tenim en compte que jugaven a casa, però que manté les opcions d'ascens. Per sobre hi ha Alcobendas i Manlleu amb 39 punts, dos més que els de Quim López. Per darrera, Taradell, Vilafranca i Shum també s'ho miren: 37 punts en els dos casos i 36 en el Shum. Tot pot passar.

El partit amb els vilanovins va ser molt igualat, amb un Mataró que va anar a remolc bona part del matx. Els visitants van avançar-se primer, però en el tram final de la primera part David Montero va empatar el matx. Encara hi hauria temps perquè abans del descans els de Vilanova aconseguissin fer el segon gol.

A la represa, el matx es complicava i molt amb la tercera diana dels visitants. Aquí va aparèixer la figura de Cantero, que va ser l'encarregat de fer el 2-3 i en el tram final, aconseguir empatar. El punt va haver-se de lligar molt bé i en aquest apartat hi va tenir molt a veure Sergi Grané, que va aturar dues faltes directes -una quan ja s'acabava el partit- i que podrien haver deixat sense empat als mataronins.