Un partit d'aquesta temporada.

El Mis Ibérica Mataró empata i es queda sense ascens

Els mataronins acaben 3-3 amb el Josaleta.

El Mis Ibérica Mataró no pujarà a Ok Lliga. El conjunt mataroní va ensopegar dissabte en la seva visita al Josaleta, partit que va acabar amb empat a tres. Això provoca que els de Quim López es trobin amb 38 punts i el tercer classificat en tingui 42 a només una jornada per acabar el matx. Els mataronins es quedaran a les portes de l'ascens una temporada més.

Els mataronins es van trobar amb un gol en contra al poc de començar, però encara a la primera part els de la capital del Maresme empataven gràcies a una diana de Montero. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la represa, els de López van ser els primers en avançar-se gràcies a Eric Florenza. El partit es posava de cara, els rivals fallaven una falta directa i els mataronins veien opcions. Però el 2-2 va arribar als 10 minuts del segon temps. En el tram final, el matx va tenir un minut boig on els locals van marcar el tercer i acte seguit, Florenza empatava amb el 3-3 que ja seria definitiu.