Una imatge d'aquesta temporada. Foto: CHM

El Mis Ibérica Mataró empata i es manté invicte

Els mataronins acaben 3-3 amb el Vilafranca

El Mis Ibérica Mataró va empatar en la seva visita al Cafés Novell Vilafranca, una sortida complicada que va permetre aconseguir un punt i seguir invictes en aquest inici de lliga. Els mataronins han sumat dues victòries i dos empats en les quatre primeres jornades de lliga. Dissabte, de nou Jordi Bartrès va ser jugador destacat amb dues dianes.

El partit va estar en mans dels mataronins, que després d'un primer tram de partit amb interrupcions i manca d'encert, va aconseguir col·locar-se 0-2 amb dues dianes de Bartrès en un espai de tres minuts. Amb aquest resultat es va arribar al descans. A la represa, les interrupcions es van anar succeint fins que a 12 minuts pel final, els locals van retallar diferències amb el 1-2. El partit semblava més o menys controlat pels mataronins, que a cinc minuts pel final van haver de pressionar ben fort les dents. Enric Martí empatava pel Vilafranca, però mig minut més tard Lladó tornava a posar els de Quim López per davant. Per desgràcia, Ferrer va aconseguir empatar a menys d'un minut per acabar.

El femení segueix invicte

El CH Mataró segueix invicte a la Nacional Catalana, i el dissabte passat va superar per un ajustadíssim 4-3 al CH Lloret, resultat que permet mantenir amb claredat el primer lloc. Amb 24 punts i ple de victòries (8 de 8) les mataronines li treuen cinc punts al segon classificat, el Palau Plegamans.