Un partit d'aquesta temporada.

El Mis Ibérica Mataró empata a casa

Els mataronins queden anclats a la zona baixa.

El Mis Ibérica Mataró no va poder començar l'any amb bon peu i va empatar en el primer partit de 2017 davant el Sant Feliu. Tres punts que havien de ser bàsics per començar a mirar amunt i que deixen els de Quim López en una situació delicada. L'equip té només 15 punts en 12 jornades i es troba en la zona baixa de la classificació.

El partit va estar marcat per les alternatives al marcador. Menys d'un minut va tardar Bartrès en fer el primer gol dels mataronins, però poc després empataven els visitants. A deu minuts per acabar la primera part, el Sant Feliu es posava per davant en el marcador. Marc Povedano va tornar a empatar, però els visitants van posar-se 2-3 abans del descans.

A la represa el matx va posar-se coll amunt amb el 3-5 dels visitants, però el Mis Ibérica encara no havia dit la darrera paraula. Els de Quim López van retallar distàncies i en el tram final van aconseguir empatar el partit. Ja no van poder arrencar més d'un punt que deixa un sabor de boca agredolç, ja que els primers llocs s'escapen i la zona de descens s'acosta perillosament.