Un partit d'aquesta temporada.

El Mis Ibèrica Mataró creu en la permanència

Els mataronins superen per 3-5 un rival directe i escalen al novè lloc. El descens segueix dos punts per sota.

El Mis Ibérica Mataró va aconseguir aquest cap de setmana una victòria vital davant el Vilanova, equip amb el que lluita per evitar el descens. Els de Quim López van tombar per 3-5 els vilanovins en un partit d'alta tensió que permet els del Maresme mantenir-se fora del descens en una lluita molt dura: la zona per baixar de categoria segueix dos punts per sota. Això sí, està tot en un puny de tal manera que el cinquè lloc està a només tres punts dels mataronins.

El partit va ser un desplegament ofensiu dels dos equips que, necessitats de punts, van decidir sortir a per la victòria enlloc de jugar guardant la roba. Es van avançar els locals primer, però Eric Serra va empatar i poc després, el mateix jugador capgirava el marcador. Abans del descans, el Vilanova tornava a empatar i a les acaballes de la primera part, Eric Florenza feia el 2-3.

De falta directa, el mateix Florenza va fer el quart a la represa després que el Vilanova, minuts abans, hagués fallat un penal. Quedava un munt de partit i amb 13 minuts per endavant, el Vilanova anotava el 3-4. Els mataronins, però, no es van deixar sorprendre i Florenza de nou de falta directa va fer el 3-5. L'equip va saber mantenir el resultat els darrers deu minuts, inclús fallant una falta directa que podria haver ampliat les diferències, i va assegurar tres punts vitals.