Jordi Bartrès va tornar a veure porteria.

El Mis Ibérica Mataró comença la temporada amb un empat

Partit molt igualat amb el Tordera que acaba 3-3.

El Mis Ibérica Mataró rebia el Tordera en un enfrontament d’alt voltatge com acostuma a ser aquest duel maresmenc. El partit va estar a l’inici en mans d’un Mataró més agressiu que va enviar tres pilotes al pal. Va ser Cantero el primer en marcar en una jugada dins de l’àrea. En aquest punt el Tordera va despertar i va posar setge a la porteria de Grané fins el 1-1 a nou segons pel descans. A la represa, un gol dels visitants només començar complicava i molt les coses. El locals havien d’atacar davant una defensa sòlida i van intentar-ho sense sort. Finalment, Montero va aconseguir en un embolic fer el 2-2 i estrenar-se com a golejador amb els mataronins. Tot es va complicar encara més pels de Quim López quan a sis minuts pel final, arribava el 2-3.

El Mataró semblava condemnat a una derrota per estrenar la temporada, però va aparèixer Lladó, que de ràpid contracop a vint segons per acabar aconseguia engaltar un xut potentíssim que va entrar per tot l’escaire. El Jaume Parera va embogir i es va assaborir el primer punt de la temporada com si  hagués estat una victòria.

El femení vol tornar per la porta gran

El CH Mataró va aconseguir la cinquena victòria de la temporada, aquest cop a casa davant l’Igualada. L’equip vol aconseguir pujar a OK Lliga el més aviat possible i té pinta que així serà. El cap de setmana passat es va posar ràpidament per davant en el marcador amb el 1-0 amb el que es va arribar al descans. A la represa, el 2-0 va encarrilar el matx que no va perillar ni amb el gol de les visitants. Encara va haver-hi temps per dues dianes més de les mataronines.