Jordi Bartrès va tornar a veure porteria.

El Mis Ibérica Mataró cau amb el líder

Els mataronins perden 4-1, tot i que mantenen el segon lloc.

El Mis Ibérica Mataró no va poder donar un cop d'autoritat en la seva visita al Calafell, líder destacat de la Primera Estatal, i va acabar perdent per 4-1. Els de Quim López, que estan fent una gran temporada, van ensopegar en el duel entre els dos primers demostrant quelcom que s'estava perfilant en aquests jornades on es veia com el Calafell guanyava gairebé tot el que tenia per davant. Els mataronins es queden amb 14 punts, a 8 del Calafell, però mantenen el segon lloc empatats a punts amb el Sant Cugat.

El partit va ser força igualat a la primera part, amb un Calafell que va avançar-se als 13 minuts però que no va aconseguir sentenciar ni atrapar a un Mis Ibérica sòlid. A cinc minuts per acabar la primera part, Jordi Bartrès aconseguia empatar el matx, resultat amb el que semblava que s'arribaria al descans. Però poc després, els locals feien el 2-1.

a la represa el resultat no es va moure fins els deu minuts, quan de penal Romeu feia el 3-1 i obria forat. Els mataronins van intentar-ho sense sort, però va ser l'equip local el que va acabar trobant porteria un cop més per emportar-se finalment el triomf per 4-1.