Un instant del matx. Foto: JR Castellví

El Mis Ibérica Mataró agafa oxigen a costa del cuer

Els mataronins golegen 4-0 al Raspeig.

El Mis Ibérica Mataró va aconseguir dissabte un triomf necessari davant el Raspeig, cuer de la categoria. Els de Quim López van imposar-se per 4-0, un resultat que els permet agafar oxigen ja que sumen dos punts més que el Shum, un equip que marca el descens i que no va poder passar de l'empat en el seu partit. La zona de descens segueix a prop, però els de la capital del Maresme veuen amb més optimisme el tram decisiu de temporada on han de salvar com sigui la seva presència a la Primera Estatal.

El partit es va posar de cara durant la primera part, on es van fer la majoria de gols. Després de deu minuts de disputa entre els dos conjunts, Marc Figa va aconseguir anotar el primer gol de la nit. Poc després seria Eric Florenza qui aconseguiria fer el 2-0 i encarrilar un partit que es posava molt de cara amb el segon gol de Florenza. Per si hi havia algun dubte de la victòria mataronina, al poc de la represa va ser Cantero l'encarregat de fer un 4-0 que ja seria definitiu.

El proper compromís serà a la pista del Vilanova en una autèntica final. Els de López estan per sobre dels vilanovins amb només un punt, i una derrota podria enviar en zona de descens a qualsevol dels dos equips.