Una celebració d'un partit d'aquesta temporada.

El Mis Ibèrica dóna un salt a la classificació

Els mataronins guanyen el GEIEG i obren forat respecte el descens.

El Mis Ibérica Mataró veu la llum. El conjunt de Quim López segueix en clara línia ascendent i aquets cap de setmana va tombar el GEIEG en un partit que els permet escalar posicions. Els de la capital del Maresme van guanyar 6-3 el conjunt gironí i això els ha permès escalar fins el vuitè lloc amb 31 punts, quatre per sobre de la zona de descens. Un coixí important per assegurar la permanència a la Primera Estatal.

El partit va estar en mans dels visitants, que en menys de cinc minuts havien anotat el primer gol i que després de l'empat de Figa, feien el 1-2. Malgrat això, el Mis Ibérica va posar-hi cap i va saber capgirar una situació molt adversa. En una bona jugada, Florenza anotava el 2-2 amb el que es va arribar al descans.

A la represa el partit va canviar de signe. Cantero primer i Marc Figa de nou, aquest cop de penal, van fer el 4-2. El partit es posava de cara, encara més quan Oriol Lladó va fer el cinquè. Els visitants van retallar diferències, però Eric Serra va fer el 6-3 definitiu per assegurar tres punts vitals.

Hoquei CH Mataró Miss Iberica - Geieg. Foto: R.Gallofré