3O3A0371
3O3A0371

El Mis Ibérica agafa oxigen amb un triomf davant el Barça

Els mataronins guanyen 6-5 i surten del descens.

El Mis Ibérica Mataró comença a tancar ferides. Després d'una primera volta que deixava l'equip en zona de descens, l'equip ha sumat quatre dels últims sis punts disputats. L'adéu dels germans Povedano comença a oblidar-se i toca salvar la categoria com sigui. Així les coses, gran partit dels de Quim López dissabte que van superar per 6-5 el Barça B i surten del descens. Amb 19 punts es col·loquen desens, tot i que la zona per baixar de categoria està un punt per sota només.

El partit no era gens fàcil davant un Barça que sempre posa les coses complicades. Malgrat això, els mataronins van dominar el marcador durant la primera part amb els gols de Florenza i Figa que servien per avançar-se als empats dels blaugrana. Abans del descans, però, la tendència canviava i els culers es posaven per davant. Serra empatava el marcador però els visitants seguien pressionant per sumar punts.

Amb 3-4 els mataronins van capgirar el resultat gràcies a dos gols de Bartrès i Florenza. El matx estava emocionant i amb alternatives constants, amb diverses ocasions en les dues porteries. En el tram final, un gol de Cantero posava el 6-5, resultat que ja no es va moure.