Una imatge d'aquesta temporada.

El Medicare System perd a Sant Cugat i segueix sense sumar en lliga

Les mataronines perden 4-3 i es troben en la darrera posició.

El Medicare System Mataró va perdre en la seva visita a Sant Cugat per un ajustat 4-3 que el deixa sense haver sumat cap punt en les tres primeres jornades de lliga i en la darrera posició, tot i que hi ha diversos equips amb un o cap punt i un parell de victòries permeten escalar llocs a la taula sense problemes. Les mataronines van arribar a posar-se per davant en el marcador però no van poder mantenir l'avantatge davant un rival vallesà més eficaç.

El partit va començar de pega per les de la capital del Maresme, que van rebre un gol als dos minuts de començar. Les mataronines van capgirar el marcador en el segon tram del primer temps. Ona Castellví a menys de deu minuts i la mateixa jugadora a cinc minuts del descans va aconseguir revertir el resultat: 1-2. A un minut per anar als vestuaris, però, el Sant Cugat va empatar el matx.

A la represa el Mataró va tornar a posar-se per davant, aquest cop mitjançant Carla Fontdeglòria. Però encara quedava gairebé un quart d'hora de partit, En el tram final les vallesanes van emportar-se el triomf. Primer amb un gol a cinc minuts per acabar, i després amb el 4-3 definitiu quan quedaven 40 segons. Les mataronines van tenir una falta directa als últims segons, però Fontdeglòria no va poder trobar porteria.