-
-

El Medicare System Mataró perd a casa

Les mataronines acaben 1-3 amb el Palau Plegamans.

El Medicare System Mataró no va poder sumar davant el Palau de Plegamans en la 14a jornade de lliga. Les mataronines, que es troben en zona de descens, necessiten sumar per escapar dels llocs de perill, tot i que davant un rival de caire superior com el visitant no va ser possible.

I això que les coses es van posar molt de cara per les mataronines en la primera part, quan van aconseguir avançar-se al marcador quan quedaven set minuts per arribar al descans. El gol d'Ona Castellví, de penal, va tenir resposta poc després de part del Palay Plegamans amb l'1-1 amb el que s'arribava al descans.

A la represa, les mataronines van defensar amb tot per intentar mantenir l'empat i buscar la victòria en algunes sortides ràpides. Els minuts van anar passant i el matx es va trencar en el tram final. El 1-2 de les visitants