Un instant del matx.

El Medicare System Mataró torna a guanyar i surt del pou

Les mataronines superen 5-1 el Vilanova i escalen posicions.

El Medicare System Mataró va aconseguir el cap de setmana passat la segona victòria de la temporada, segona consecutiva també, que li permet escapar de les últimes posicions i començar a mirar cap amunt. Amb sis punts escala fins el quart lloc per la cua i té a tocar els dos equips que hi ha per sobre en un marge de dos punts de diferència. El triomf davant el Vilanova per 5-1 és especialment important ja que el rival era un equip de zona baixa.

El partit es va encarrilar en els primers cinc minuts amb els gols de Carla Fontdeglòria, que va posar ben aviat el 2-0 al marcador. Tres minuts més tard, Aina Florenza anotava el tercer, i encara hi hauria temps un pel més tard perquè Joana Xicota fes el 4-0. El cinquè, de Júlia Canal, va arribar a un minut pel descans.

Amb tot sentenciat, a la segona part va haver-hi diversos canvis i rotacions en ambdós equips. El Vilanova no va poder marcar fins a les acaballes del matx, pel que mai va haver-hi opcions reals de remuntada.