Una imatge del partit amb Las Rozas. Foto: Joan Ramon Castellví

El Medicare System Mataró supera a Las Rozas

Les mataronines, amb dos partits menys, estan a cinc punts de la salvació.

El Medicare System Mataró creu en la permanència i ho va demostrar el cap de setmana passat quan va golejar a Las Rozas, equip que es troba a la mitja taula. La victòria de les mataronines per 3-0 permet mantenir l'esperança tot i que no serà fàcil: l'equip es troba penúltim amb 15 punts, cinc menys que el quart per la cua que, amb dos partits més, es troba amb 20. Això sí, aquest cap de setmana toca enfrontar-se al Manlleu, un dels equips més forts de l'OK Lliga.

El partit va estar equilibrat durant la primera meitat del primer temps, fins que Ona Castellví de falta directa va aconseguir anotar el primer gol. Al poc de començar la segona part va ser Anna Florenza l'encarregada de fer el 2-0 i encarrilar un matx que sobre el paper no semblava gens fàcil. La mateixa Aina Florenza seria l'autora del 3-0 que va servir per sumar tres punts clau.