-
-

El Medicare System Mataró rescata un empat de Gijón

Empat a tres que no permet escapar de la zona de perill.

El Medicare System Mataró no va poder guanyar en el seu desplaçament del cap de setmana, però va arrencar un empat de la seva visita al Gijón. Les mataronines són conscients que necessiten sumar en totes les jornades que resten. Si no es pot guanyar, que sigui al menys un punt. L'equip es troba ara mateix sis punts per sota de la zona de permanència.

El partit es va posar molt de cara per les mataronines amb un gol d'Anna Florenza que avançava a l'equip de la capital del Maresme. L'alegria va durar poc, ja que en tres minuts les asturianes havien empatat i poc després aconseguien fer el 2-1. Malgrat donar-li la volta al marcador, el Medicare System no es va donar per vençut i abans del descans va aconseguir empatar el matx amb un gol de Carla Fontdeglòria.

A la represa el Gijón va tornar a posar-se per davant als cinc minuts del segon temps. Les mataronines van buscar l'empat amb insistència però no arribava... Fins que a un minut i mig, Fontdeglòria aconseguia empatar definitivament el matx.