-
-

El Medicare System Mataró perd la categoria

Les mataronines cauen 2-1 amb el Liceo.

El Medicare System Mataró baixa de categoria. El conjunt mataroní es jugava a vida o mort seguir a la màxima categoria del hoquei femení, l'OK Lliga, però va acabar claudicant per 2-1 amb un rival que també s'ho jugava tot: qui guanyava es quedava i qui perdia acabava baixant. Una situació en la que les de la capital del Maresme depenien d'elles mateixes, però que no van poder consumar.

El partit va estar marcat pels nervis i les faltes dels dos conjunts, que van notar la pressió d'un matx que era una autèntica final. No va ser fins el tram final de la primera part quan el Liceo va anotar el primer gol del partit. A la represa, el matx va seguir amb la mateixa tònica fins que les gallegues van anotar el segon. Semblava que el partit estava ja sentenciat, tot i que Aina Florenza va retallar a dos minuts per acabar. No va haver-hi temps de més i finalment es va baixar de categoria després d'una temporada complicada.