Una de les imatges del partit a Voltregà. Foto: Joan Ramon Castellví.

El Medicare System Mataró perd i cau en descens

Les mataronines planten cara a un dels equips més forts: el Voltregà.

El Medicare System Mataró va ensopegar aquest cap de setmana amb el Voltregà, actual campiones d'Europa i segones a l'Ok Lliga. Un enfrontament que es plantejava molt complicat per les de la capital del Maresme. Malgrat això, van plantar cara i van posar contra les cordes a una de les plantilles més potents. Això sí, la derrota per 2-1 torna a deixar l'equip en zona de descens tot i que encara resten dues jornades i, si es guanyen, les probabilitats de salvar-se són molt altes.

Les mataronines es van trobar a la priemra part amb un gol de penal de Lee en els 7 primers minuts de la primera part, però van mantenir-se dempeus dins del partit davant un rival que acostuma a tenir molta facilitat per anotar. La cosa es va complicar més a l'inici de la represa, quan al minut, les locals aconseguien fer el 2-0 que deixava coll amunt el partit. Les mataronines, però, ho van seguir intentant fins que a cinc minuts per acabar Anna Fontdeglòria va aconseguir marcar el 2-1. El resultat, però, ja no es va moure més.

Ara només queda afrontar les dues finals contra el Rivas madrileny a casa i el Liceo de la Corunya fora amb l'objectiu de sumar sis punts de sis per intentar salvar la categoria en la temporada més dura de totes les que porta l'equip a Ok Lliga.