-
-

El Medicare System Mataró guanya i manté les opciones de permanència

Les mataronines s'ho juguen a cara o creu la setmana vinent.

El Medicare System Mataró va aconseguir una victòria vital el cap de setmana passat davant el Rivas Las Lagunas. Les mataronines necessitaven sumar els sis punts que restaven per disputar-se per mantenir l'OK Lliga, i la primera de les finals es va superar amb nota en vèncer per 6-3 a les de Madrid en un matx que a poc per acabar estava empatat. L'equip es troba a un punt del Liceo, rival la propera setmana. Si les tomben, es mantindran a la màxima categoria.

El matx es va complicar als nou minuts amb el primer gol de les visitants, però en els tres últims del primer temps les mataronines van saber capgirar el marcador. Primer amb un gol d'Aina Florenza per empatar el matx i després de Carla Fontdeglòria per capgirar el marcador.

A la represa, les visitants van empatar ràpidament però Carla Fontdeglòria va tornar a avançar l'equip. El 3-3 arribava a cinc pel final i semblava que seria complicat sumar algun punt... Però va aparèixer el geni de jugadores importants com la mateixa Carla, que va fer el quart gol, i el cinquè, i Florenza, que a poc per acabar va sentenciar amb el sisè.