-
-

El Medicare System Mataró guanya i surt del descens

Les mataronines superen per 7-5 a l'Sferic Terrassa.

El Medicare System Mataró surt del descens. Dues jornades amb victòries davant rivals directes han servit per trencar el negativisme que es podia preveure després de perdre amb el Vilanova, un altre rival directe, fa tres setmanes. Però les de Mataró han demostrat tenir molta personalitat i amb la victòria davant l'Sferic Terrassa per 7-5 surten del descens, on cauen les egarenques amb qui empaten a punts però hi ha gol-avarage favorable a les de la capital del Maresme. Queden encara tres finals.

El matx es va encarrilar, i de quina manera, durant la primera meitat on les mataronines van sortir a per totes i van desplegar el seu millor joc. Aina Florenza primer, Ona Castellví després, de nou l'Aina i després dues dianes de Carla Fontdeglòria van clavar un 5-0 espectacular en el marcador durant la primera part. Abans del descans es va arribar amb 6-2 favorable a les mataronines.

Quan el Terrassa va demostrar que volia agafar-se a la permanència va anotar el tercer gol, però  es va topar amb el setè gol, de Carla Fontdeglòria, que matava el matx. Encara hi hauria temps en els últims cinc minuts amb dues dianes de les visitants, però el resultat ja no va canviar de manera decisiva.