Imatge de la primera jornada.

El Medicare System Mataró ensopega a casa

Les mataronines cauen 2-4 amb el Gijón i sumen una segona derrota.

El Medicare System Mataró va ensopegar a casa davant el Gijón en la segona jornada de l'OK Lliga. Les mataronines volien sumar els primers punts després de perdre en la primera jornada amb el Palau de Plegamans, però es van topar amb un altre dels equips més forts de la categoria. Les asturianes van marcar el ritme de partit i van saber colpejar quan semblava que la reacció de les de la capital del Maresme era una realitat. L'equip porta dues derrotes en aquests dos primers enfrontaments de temporada, això sí, davant equips que estan cridats a lluitar pels quatre primers llocs.

El partit no va començar a decantar-se pels interessos del Gijón fins passats deu minuts. Va ser llavors quan les visitants van anotar el primer dels gols i posaven coll amunt la victòria per les del Medicare System. Aina Florenza, però, empatava el matx dos minuts després. En la següent jugada arribava el 1-2, un cop dur perquè el més difícil, empatar, acabava en no res en pocs segons. Abans del descans, les asturianes posaven terra pel mig amb el tercer gol.

A la represa, les faltes i les interrupcions constants van ser la tònica general de l'enfrontament, on les mataronines no tenien sort de cara a porteria i veien com en un contracop el Gijón podia sentenciar. Així va ser a sis minuts pel final, amb les asturianes anotant el 1-4 que ja matava el matx. A menys d'un minut pel final, Carla Fontdeglòria maquillava el marcador amb un 2-4 que ja seria definitiu.