Imatge d'un partit de la setmana passada.

El Medicare System Mataró empata amb el Liceo

Les mataronins rescaten un punt en els últims minuts.

El Medicare System Mataró va aconseguir un empat meritori abm el Liceo, setè classificat, en la jornada disputada el cap de setmana passat al Jaume Parera. Les mataronines es troben en situació delicada, en descens i penúltimes, però amb un calendari que tenen molt clar que els pot fer sortir d'allà. Per això, però, cal no fallar amb equips de la part mitja i baixa de la classificació.

El partit va estar marcat per un primer temps de tempteig entre dos conjunts que necessitaven la victòria. Van ser les mataronnies les primeres en aconseguir obrir el marcador als cinc minuts, un gol que donava tranquil·litat i permetia afrontar el matx amb confiança. Fins al descans el resultat ja no es va moure.

A la represa, tres minuts va necessitar el conjunt gallec per empatar el partit. Igualat i amb les porteres evitant les jugades més clares de gol, no seria fins els últims instants que el matx s'agitaria. Primer amb un gol de Castelo a 2:33 per acabar que semblava condemnar a les mataronines a una nova derrota a casa. Per sort, Carla Fontdeglòria va marcar mig minut després i va empatar el matx.

El resultat deixa l'equip amb 8 punts, però a cinc de la permanència amb un partit menys. Serà clau aprofitar aquest matx pendent per posar-se a dos punts de Cerdanyola i a un del Rivas, que també es troba en descens.