-
-

El CH Mataró suma una important victòria davant el Sant Cugat

1-5 en una pista que tradicionalment es resisteix als mataronins.

El CH Mataró va aconseguir una victòria important davant el Sant Cugat en una pista, la vallesana, on se li resistien les victòries des de fa temporades. Els mataronins, però, van desplegar un gran joc sobre la pista i van acabar golejant per 1-5 davant un rival que sempre competeix entre els millors de la categoria. Tots els jugadors de pista ja han marcat en només dues jornades.

El matx va tenir dues parts ben diferenciades. Una primera marcada pel gol de Montero als dos minuts i per la manca d'encert dels dos equips. El Mataró va tenir opcions de fer alguna diana més i Grané va evitar l'empat en diverses ocasions. Així es va arribar al descans.

A la represa el matx va embogir. Molist, de gran gol, va fer el 0-2, però poc després el Sant Cugat retallava distàncies de falta directe amb el 1-2.  Tot i això els visitants es trobaven còmodes a la pista i Bartrés ho demostraria fent el tercer. 6 minuts després, Florenza feia el quart i Pablo Fernández rematava la feina amb el cinquè quan faltaven dos minuts. El matx va acabar sentenciat amb tres punts importants pels de Quim López.