Celebració del títol.

El CH Mataró es proclama campió d'Espanya sub16 en una final d'infart

Les mataronines van imposar-se al Cerdanyola a la final.

El CH Mataró es va proclamar campió de Copa d'Espanya sub 16 en la cita celebrada a Galícia. Les mataronines eren favorites juntament amb el Cerdanyola, l'altra finalista a qui precisament havien guanyat al Campionat de Catalunya quinze dies enrere. El matx va ser de bojos, amb molta igualtat i un empat a cinc gols que va haver de decidir-se als penals. Allà, les del Maresme van estar més tranquil·les i van imposar-se  3-2.

El matx s'havia posat de cara als quatre minuts amb un gol d'Aina Florenza. Les vallesanes no trobaven forat i abans del descans, Lleonart aconseguia el 2-0 amb el que s'arribava al descans. Tot semblava encarrilat.

Però a la represa el matx va equilibrar-se. Florenza amb el 3-0 semblava sentenciar al Cerdanyola, però va ser llavors quan van reaccionar. En tres minuts, Paula Molina i Txell Gimeno havien ajustat el partit (3-2). I a set per acabar, Joana Xicota empatava. Les vallesanes anaven cap amunt i les mataronines es trobaven sense avantatge, però va aparèixer Ester Anglas per fer el 4-3. Els últims minuts van ser de bojos. Andrea Massons empatava i això provocava la pròrroga.  Allà, les vallesanes van fer el 4-5, però en l'últim minut de la darrera pròrroga va arribar el gol de Florenza: 5-5 i penals.

Una tanda cardíaca

Lleonart va fallar el primer tir, com també ho va fer el Cerdanyola. En el segon, Florenza va marcar i la rèplica va ser idèntica de part de les vallesanes. El tercer i quart penal el van fallar els dos equips. El cinquè, Marina López marcava, però també ho feia Anna martín. En plena mort súbita, Florena i Martín van fallar i en el darrer tir, el setè, Florenza va fer el gol i la seva rival Xicota va fallar. El Campionat era mataroní.