El CH Mataró va de debò. El jove conjunt mataroní que milita a la Nacional Catalana Femenina vol tornar a OK Lliga el més aviat possible. I això passa per fer una primera fase de competició perfecta com fins ara: 10 victòries en 10 jornades. La darrera, dissabte passat davant el Palau Plegamans, a qui van superar per 2-4. El rival era el segon classificat, i per tant la diferència entre els perseguidors i les mataronines s’amplia significativament. Però els objectius són uns altres.

“No podem badar”
L’entrenador, Albert Bou, explica que  “estem molt bé, però sempre hi ha coses a millorar: sabem que tenim un equip un punt per sobre dels rivals i molts partits se’ns encallen perquè no sabem com atacar-los, cal treballar com si juguéssim contra un primer classificat cada jornada”.

Aquesta exigència no només és clau per entendre l’èxit de l’equip, sinó també per preparar la plantilla per la fase d’ascens: “El play-off és molt complicat, perquè hi ha encreuaments amb altres rivals que segons com vagin, poden fer baixar les jugadores dels seus primers equips a OK Lliga”. Per Bou, el CH Mataró és el “millor equip en qualitat, però partits per l’ascens es basen en l’experiència i en saber estar; tenim una plantilla molt jove amb una base del Fem 16 que ha d’estar a punt per si ens topem amb rivals  que tinguin jugadores d’una categoria superior; ens hem de preparar molt bé”.