Un partit d'aquesta temporada. Foto: CHMataró

El CH Mataró assalta la pista del Manlleu

Els mataronins superen 2-4 el seu rival i sumen el primer triomf.

El CH Mataró va aconseguir dissabte una victòria d'aquelles que es recorden. Els mataronins van assaltar una pista que tradicionalment se'ls dona malament com és la del Manlleu, i van guanyar per 2-4 un partit que van deixar molt encarrilat a la primera part. Això permet als de la capital del Maresme sumar el primer triomf de la temporada després de l'empat aconseguit en l'estrena a la Primera Estatal la setmana passada.

Els mataronins van sortir a per totes des d'un primer moment, i això es va veure en la primera part. Ni cinc minuts va tardar Àlex Cantero en fer el primer gol del matx, davant un Manlleu que no estava còmode i que aturava a base de faltes els intents mataronins. Lladó, passat el primer quart d'hora, anotava el 0-2, i un minut més tard era el mateix Lladó qui col·locava un 0-3 inapel·lable en el lluminós.

A la represa el Manlleu va buscar la remuntada en diverses ocasions, i de falta directa retallava distàncies. Els mataronins, per la seva banda, fallaven l'opció a pilota aturada minuts més tard. A deu pel final, Pradell ajustava el matx 2-3, però seria Pau Palacín, de falta directa, qui anotava un 2-4 que frenava les aspiracions locals. Els quadribarrats van intentar-ho sense èxit en el que quedava de partit i la victòria ja no es va escapar pels d'Albet Larrea.