-
-

Doble derrota del Medicare System Mataró que deixa l'equip en situació delicada

Les mataronines són penúltimes amb només set punts.

El Medicare System Mataró va encaixar dues derrotes aquest cap de setmana en terres madrilenyes que deixen l'equip en una situació molt delicada: només set punts en 12 jornades, en penúltima posició i a cinc punts del quart per la cua. La combinació de resultats aquest cap de setmana ha propiciat que l'equip de la capital del Maresme hagi passat de consolidar-se a mitja taula a enfonsar-se al penúltim lloc.

Dissabte les mataronines van perdre per 2-1 amb Las Rozas en un partit molt igualat on Ona Castellví va avançar, de penal, al Medicare System Mataró però les madrilenyes van empatar el matx en quatre minuts d'inspiració. Les mataronines no van poder empatar en els minuts que restaven.

Amb el Rivas las Lagunas, diumenge, les de la capital del Maresme van ensopegar per 5-3. El partit es va complicar i molt a la primera part (3-1 per les locals) i quan les catalanes intentaven ajustar el marcador, sempre arribava un altre gol del Rivas. Amb 4-3 a quatre minuts pel final, l'equip visitant va intentar empatar però el cinquè va ser un cop massa dur del que no es van aixecar.