Derrota que deixa l'equip en una situació complicada.

Cop d'autoritat del Mis Ibérica Mataró: victòria contundent a la pista del líder

Els mataronins guanyen 2-6 a un rival que estava invicte.

El Mis Ibérica Mataró va donar un cop d'autoritat el cap de setmana passat en la seva visita a Palafrugell. Molts veien una situació delicada dels de Quim López, amb quatre derrotes i només dos triomfs en vuit jornades, lluny del que s'esperava d'un equip que vol ascendir. Però els de la capital del Maresme van enviar un avís a navegants: que ningú els doni per morts. El triomf al líder i fins aleshores invicte de la categoria per un contundent 2-6 no només omple de moral al conjunt mataroní, sinó que evidencia una realitat: serà una temporada molt igualada. El Mis Ibérica és quart per la cua amb 11 punts... Però està a només quatre del tercer classificat, posició d'ascens.

El partit va ser molt equilibrat, sense ocasions clares per cap dels dos equips i amb els porters com a protagonistes quan hi havia alguna aproximació de perill. No va ser fins a deu minuts pel descans que el Mis Ibérica es va avançar amb un gol de Marc Figa. Així es va arribar al descans.

A la represa, l'equilibri seguia sent la tònica dominant en un partit que mica en mica anava tenint més interrupcions. Fins que a un quart d'hora per acabar, els locals empataven. 50 segons després, de penal, el Palafrugell s'avançava al marcador i complicava les coses d'un Mis Ibérica que va treure tot el geni que portava dins. Bartrès de falta directa i Cantero tres minuts més tard donaven la votla al marcador (2-3). A tres minuts pel final, Èric Florenza feia el 2-4 i semblava encarrilar una victòria molt important. Els locals van començar a protestar i a entrar amb més duresa del compte, i d'aquí van sorgir dues targetes blaves clau en els últims instnats. El Mis Ibérica ho va aprofitar per fer el cinquè, obra de Bartrès, i el sisè, de Lladó, els dos ja a les acaballes.