Derrota que deixa l'equip en una situació complicada.

Contundent derrota d'un Mis Ibérica en situació delicada

Els de Quim López cauen 7-2 davant el CP Tordera.

El Mis Ibérica Mataró es troba en una situació delicada. Els de Quim López van perdre de manera contundent per 7-2 davant el CP Tordera en un partit que va deixar clar que els mataronins han d'estar alerta per intentar esquivar la zona de descens. Actualment són quarts per la cua i només tenen un punt per sobre del tercer començant pel final. Davant el Tordera, els mataronins no van tenir opció amb un rival molt més encertat de cara a porteria.

Als vuit minuts de partit va arribar el primer gol del Tordera, que s'avançava al marcador. L'alegria dels locals es multiplicava dos minuts més tard amb el segon gol de Berna que complicava i molt les coses als mataronins. Abans d'acabar la primera part queia el tercer gol del Tordera.

Si algú esperava una reacció a la represa, aquesta es va esvair ben aviat, als cinc minuts, amb el quart gol dels locals que estaven passant per sobre dels de la capital del Maresme. Palomeras aconseguia ben entrada la segona part el cinquè gol del matx. Aquí va haver-hi una petita reacció mataronina amb dues dianes dels visitants, però a dos inuts per acabar el sisè del Tordera sentenciava el matx. Encara hi hauria temps per un setè gol per tancar la golejada: 7-2.