-
-

Victòria vital del Joventut Mataró a Esplugues

Els mataronins aconsegueixen el tercer triomf de la temporada.

El Joventut Handbol Mataró respira. El conjunt mataroní entrenat per Jordi Fernández va aconseguir el cap de setmana passat el tercer triomf de la temporada, una victòria necessària després d'una mala ratxa de derrotes que l'havia deixat ben a prop de les posicions de descens. Els de la capital del Maresme van superar 23-26 a l'Esplugues en un enfrontament que van saber dominar en la segona part.

El matx va ser molt igualat en tot moment, amb un Esplugues que durant la primera part va dominar el marcador amb avantatges d'un i de dos gols. A cinc minuts per acabar el primer temps els mataronins van empatar a nou gols, i en un gran parcial de 0-3 van marxar al descans amb avantatge.

A la represa es va saber mantenir aquest marge de maniobra i es va augmentar, primer a quatre gols (13-17) i després a cinc (15-20). Els groc i negres es trobaven còmodes i van saber gestionar els darrers instants fins al triomf finap per 23-26. Gran partit de Jaume Pujol, que va fer set gols.