-
-

Victòria important del Joventut Mataró a Plata

Les noies superen 28-26 el Dominicos Zaragoza.

El Joventut Handbol Mataró segueix consolidant-se a la Divisió de Plata. Les noies de Rosa Hernández van superar per 28-26 el Dominicos Zaragoza en un partit molt equilibrat que va acabar caient de part de les groc i negres. L'equip es consolida amb els de dalt: sisè amb 8 punts a només dos del quart classificat.

El matx va estar en mans de les mataronines des d'un primer moment. Després d'un parcial inicial d'empat, les de la capital del Maresme van obrir forat amb avantatges de dos i tres gols. Als 20 minuts es guanyava de quatre, una diferència que es va mantenir fins al descans: 17-13.

A la represa les mataronines van ampliar màxima diferència fins els cinc gols, però un parcial d'1-6 en deu minuts va deixar el partit empatat a l'equador del segon temps: 21-21. Aquí, les locals van treure el seu geni i van tornar a obrir forat (24-22), resultat que van saber ampliar a cinc minuts per acabar amb tres gols de diferència. L'equip va gestionar bé els darrers minuts i es va emportar la victòria.