Joventut Handbol Mataró en una imatge d'arxiu.

Un Joventut Mataró en ratxa torna a guanyar

Els mataronins superen 22-24 al Palautordera, un rival directe.

El Joventut Handbol Mataró li ha donat la volta a la seva situació en lliga. Després d'una molt mala ratxa de derrotes que el va deixar només dos punts per sobre del descens, els mataronins han encadenat tres victòries consecutives, la darrera davant el Palautordera, un rival directe per 22-24. Això li permet escalar posicions a la classificació i sumar 10 punts, sis per sobre de la zona de descens.

El partit no va començar gens bé pels mataronins, que es van topar amb un rival que va sortir molt fort i va obrir forat als deu minuts: 7-3. La reacció mataronina no es va fer esperar, i després d'ajustar el matx a un sol gol de diferència, li va donar la volta abans del descans fins el 12-14. Els locals, però, encara tenien forces per marxar als vestidors amb un mínim avantatge: 15-14.

A la represa, la igualtat va ser la tònica general. Els mataronins tornaven a avançar-se amb un parcial de 0-2 i a partir d'aquí, alternatives. Quan marcava un, empatava l'altra. I viceversa. En el tram final, a cinc minuts per acabar, el Palautordera es posava 22-20. Però el Joventut va treure tot el geni possible: Vaque va retallar distàncies acte esguit i dues dianes de Bonamusa posaven els mataronins per davant, 22-23. Quedava poc més d'un minut, els locals van fallar el seu atac i en la darrera ocasió el Joventut va sentenciar amb el 22-24, obra de Bernat Muñoz.