En un moment de forma envejable.

Un Joventut Mataró en estat de gràcia torna a guanyar

Van guanyar al Sant Cugat per 26-30.

El Joventut Mataró segueix en estat de gràcia. Només la derrota amb el Granollers fa un parell de setmanes ha aturat en els darrers mesos a un equip que està en un moment de forma envejable. Dissabte van superar al Sant Cugat per 26-30 i segueixen creixent en una categoria on semblava que el més important era salvar la categoria i ara això està totalment allunyat, ja que l'equip s'ha instal·lat entre els millors.

El partit va començar molt equilibrat, amb uns vallesans que van marcar el ritme des del primer moment però sense escapar-se al marcador. El Joventut es mantenia ferm sempre a un gol de distància o empatant els parcials, fins que del 10-10 es va passar al 12-14 abans del descans.

A la represa aquest canvi de signa va seguir uns minuts fins que va tornar la igualada, ara a 21 al quart d'hora de la represa. El Joventut, però, va trencar el partit amb un parcial de 0-6 en deu minuts que deixava sentenciat el matx: 21-27. Es van gestionar els minuts finals de manera correcte i es va sumar una nova victòria.