Imatge d'arxiu d'un altre partit. Foto: Carme Balcells

Segona victòria del Joventut Mataró a Plata

Les mataronines guanyen 29-27 a l'Amposta.

El Joventut Mataró de Divisió de Plata va aconseguir el cap de setmana passat la seva segona victòria de la temporada. Les noies groc i negres van superar a l'Amposta per 29-27 en el partit disputat al Teresa Maria Roca i sumen així dos punts que permeten mirar cap amunt en un inici de temporada difícil pel nivell que mostren els equips de la Divisió de Plata femenina. Gran partit d'Ona Muñoz, que va anotar 9 gols en total.

Les mataronines es van topar amb un rival fort que ho donava tot des del primer moment, i això va propiciar que en el primer quart d'hora de partit es veiés un matx igualat fins el 8-7. Aquí es va trencar amb un parcial de 3-1 favorable a les groc i negres, que van ampliar diferències i van acabar marxant al descans per 16-12.

A la represa aquesta diferència de quatre gols es va anar mantenint, tot i que a l'equador del segon temps les d'Amposta van ajustar el matx (24-22) que, això sí, no va perillar. En el tram final, bona gestió de les locals per acabar superant el seu rival per 29-27.