El Joventut en una imatge d'arxiu.

Remuntada espectacular del Joventut Handbol Mataró

Els groc i negres guanyen a Palautordera amb un parcial de 0-10.

El Joventut Handbol Mataró va aconseguir dissabte una espectacular victòria que pot servir de punt d'inflexió o, si més no, com un plus de moral espectacular pels de Jordi Coma. Els mataronins van superar el Palautordera a domicili, una pista molt complicada, per un 26-30 que es va construir gràcies a un parcial espectacular que va revertir la situació entre el final de la primera part i l'inici de la segona per emportar-se un triomf important.

El partit estava molt coll amunt en els primers minuts. Els locals van sortir molt forts i van obrir forat al marcador ben aviat. A l'equador de la primera part, els groc i negres perdien 8-2 i a deu minuts, 12-4. Aquí va començar la gran remuntada. El tretzè gol del Palautordera va esperonar als de Coma. Marc Pey va marcar 20 segons després, i un minut més tard ho feia Jan. Els gols dels mataronins van començar a caure: Jan una vegada més, Juárez, Bosch i gres gols seguits d'Aguilera, dos al final del primer temps i un als 30 segons de la represa, posaven un 13-12 inimaginable.

El Palautordera estava totalment bloquejat en atac i va veure com els mataronins li capgiraven la truita: 13-14. Aquí els locals van trencar la ratxa i van empatar, però la dinàmica havia canviat: era el Joventut qui començava a anar per davant, ampliant diferències fins el 16-20 inclús. Els mataronins van disparar-se, van saber gestionar els últims minuts i la victòria ja no es va escapar.