Un partit d'aquesta temporada Foto: R.Gallofré

Partidàs amb empat final entre Joventut i Sant Martí

Els de Jordi Fernández acaben 28-28 a casa.

El Joventut Mataró va protagonitzar un partit molt igualat i ple d'alternatives amb el Sant Martí Adrianenc que finalment va acabar amb empat a 28 gols. Els groc i negres no van poder sumar la victòria davant un rival que va fer una remuntada espectacular en els últims minuts.

Després d'un primer parcial favorable als visitants (1-2), el Joventut va reaccionar i va empatar el matx a quatre. Els de Sant Adrià van tornar a avançar-se (8-9), però els mataronins van capgirar el marcador i van marxar al descans amb dos gols d'avantatge: 15-13.

Això va donar ales als de la capital del Maresme, que a la represa van estar molt encertats. Van obrir forat de quatre gols (18-14), i quan els visitants s'acostaven a només un gol, tornaven a prémer l'accelerador per obrir la distància de tres i fins a quatre gols de nou. Amb 28-24 a cinc minuts pel final semblava tot sentenciat, però en un minut el Sant Martí marcava dues dianes seguides. Poc després arribava el 28-27. Temps mort pels visitants, gol per empatar i amb mig minut pel final, última possessió del Joventut que no va trobar porteria.