Joventut Handbol Mataró.

Nova derrota del Joventut Handbol Mataró

Els groc i negres perden 21-25 i es queden en situació delicada.

El Joventut Handbol Mataró no acaba de trobar-li el to a la temporada. El conjunt mataroní, molt rejovenit i amb canvis importants, va ensopegar el cap de setmana a casa amb l'OAR Gràcia Sabadell un matx que va acabar 21-25 i que deixa l'equip en una situació un xic delicada, tot i que la temporada tot just acaba de començar. L'equip es troba tercer per la cua amb quatre punts en vuit jornades. Baixen dos.

El partit va estar molt equilibrat durant el primer temps, amb dos equips erràtics de cara a porteria. Això va propiciar que es veiessin pocs gols (3-3 al quart d'hora), tot i que el matx estava ple d'alternatives. Els visitants es van col·locar per davant abans de marxar al decans: 7-8.

A la represa els de Jordi Fernández van estar molt més inspirats i en cinc minuts van fer quatre gols pels dos dels visitants. Això ho deixava tot empatat a deu gols. La igualtat seguia sent  tònica general, amb un 13-13 que va deixar pas al 15-14 pels mataronins. Els vallesans van reaccionar en un altre parcial mogut (3-5) que els posava per davant. A cinc minuts per acabar el partit estava ajustat: 20-21. Allà, els mataronins van acabar amb la pólvora mullada i van anotar només un gol pels quatre dels rivals. Derrota per 21-25.